Kunst aan tafel: Brainstormen over innovatieve ideeën

If you are in need of a wild goose, go for an artist!

U wordt geconfronteerd met ingrijpende bezuinigingen en/of reorganisaties. Of heeft een nieuw idee dat u onder de loep wilt nemen. U komt er niet uit met uw eigen methodes of adviseurs.
Ga met Kunst aan Tafel! Samen met mensen uit uw eigen organisatie of netwerk enerzijds en nieuwsgierige kunstenaars met ervaring in maatschappelijke vraagstukken anderzijds zullen uw vragen tijdens Kunst aan tafel tot een verrassend gesprek leiden.

Ons aanbod

  • Een intakegesprek waarin samen met u en een ervaren kunstenaar uw vraagstelling voor Kunst aan Tafel wordt afgebakend. Hierbij worden werkvormen bedacht die een passende invulling geven aan die vraagstelling. Is het bijvoorbeeld nodig in beweging te komen? Daar hoort een danser bij. Denkt u eerder aan verhalen vertellen? Daar hoort een theatermaker bij.
  • Een Kunst aan tafel voor 10 personen. Hiervan brengt u 6-8 personen mee, aangevuld met 2-4 kunstenaars uit het netwerk van professionele kunstenaars met affiniteit met de vraagstelling. Locatie:Tichelstraat 6 in de Amsterdamse Jordaan, of een andere inspirerende plek, onder genot van een smakelijk maal en een goed glas wijn. Meer gasten, meer kunstenaars en/of een andere locatie zijn ook mogelijk.

Resultaat

De pretentie is niet met pasklare antwoorden te komen, maar Kunst aan tafel staat garant voor een bijzondere avond waarin u zult ervaren hoe door een andere manier van kijken onverwachte, vaak innovatieve methodes en ideeën ontstaan om uw vragen aan te pakken.

Geïnteresseerd? Neem contact op! Dan maken wij voor u een Kunst aan tafel op maat.